Wie ben ik?

Mijn naam is Janny Schinkel. Ik ben geboren in 1967 en heb onderwijservaring vanaf 2000. Voordat ik in het onderwijs stapte heb ik vier jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. De meeste ervaring heb ik in het speciale onderwijs opgedaan met zowel hele jonge kinderen als het schoolkind en de jonge puber. Momenteel werk ik als docent voor het MBO.

Naast deze onderwijservaring, ben ik ook in het bezit van een master Special Educational Needs. Mijn specialisatie is dan ook omgaan met moeilijk gedrag.

In 2013 heb ik mijn diploma voor beeldcoach gehaald na een twee jarige opleiding bij Christine Brons in Groningen & Utrecht.

Mijn ‘drive’ om mij in te zetten als beeldcoach is om jouw zelf antwoorden te laten ontdekken over je eigen handelen en gedrag. Soms kun je met vragen zitten of voel je een bepaalde onzekerheid. Beeldmateriaal en een coachgesprek met mij kan verhelderend zijn.

Het mooiste voordeel is dat ‘het beeld‘ het meest eerlijke en meest objectieve instrument is om te groeien in je kennis en handelen.

Mijn motto is bij beeldcoaching: “Kijk zelf, durf en ontdek, dan blijf je groeien.”

Kortom sta niet stil, blijf niet afvragen; dat is zonde van je tijd. Het beeld en ons gesprek zal je de eerste antwoorden geven die jij zoekt.

Wie weet tot ziens.

Mooie groet,

Janny Schinkel